16 de febrer 2010

PRESENTACIÓ VOLUNTARIAT X LA LLENGUA

Des de l'Ateneu Popular Plana d'urgell, us convidem a la presentació del programa Voluntariat per la llengua, que de forma conjunta realitzarem amb els companys de l'Arreu, el proper dissabte, 20 de febrer, a les 6 de la tarda al Casal L’Arreu, de Mollerussa (C/ Palau) a càrrec d'Alba Pla (SCC del Pla d'Urgell - Consorci Normalització lingüística).





L'objectiu del Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.
Els alumnes dels cursos bàsics a Mollerussa s’hi han inscrit com a aprenents. Us convidem, doncs, que vingueu dissabte a la presentació i us animeu a formar-ne part com a monitors.


Si voleu més informació, la podeu trobar a: http://www10.gencat.net/pres_volull/AppJava/ o bé podeu fer les vostres consultes a la companya Alba Pla, al telèfon 973 711313 o per correu electrònic a plaurgell@cpnl.cat.


Salut i independència

Joan Solé
President
Ateneu Popular Plana d'Urgell